Menu

Een originele speeltuin vlakbij Tilburg

Weer of geen weer, de beste manier om uw vrije middag met de kinderen te besteden is bij de leukste speeltuin met gratis toegang nabij Tilburg, Eet- en Speelplezier De Toekomst! Onze naam geeft ons al weg, wij zijn er voor u zowel om te eten als te spelen. Aan de rand van Hilvarenbeek, op nog geen kwartier rijden van Tilburg, vindt u onze binnen én buiten speeltuin die geschikt zijn voor kindjes tot 8 jaar. Zo zijn wij op alle weersomstandigheden ingespeeld, want dat kan in Nederland nog wel eens onvoorspelbaar zijn.

Wat heeft onze speeltuin aan Tilburg te bieden?

Omdat we zowel binnen als buiten over een speeltuin beschikken, stellen we nooit teleur. Onze binnen speeltuin is ontzettend uitgebreid. Uitgerust met een heus jungle thema, een hoge klimwand, sportgedeelte, ballenbak mét glijbaan én kinderrestaurant is er vertier voor iedereen! En tussen al het gespeel van de kinderen in de speeltuin door, kunt u lekker achterover leunen met een hapje en een drankje op een van de vele plekjes om te zitten.

Komt u ook naar de leukste speeltuin voor Tilburg?

De leukste middag of avond buiten de deur, beleeft Tilburg gratis in de binnen en buiten speeltuin van De Toekomst. Komt u binnenkort ook naar de leukste speeltuin vlakbij Tilburg?