Menu

De allerleukste binnenspeeltuin nabij Tilburg

Bent u op zoek naar een origineel uitje voor een kinderfeestje in de buurt van Tilburg? Stop met zoeken, want bij De Toekomst is de allerleukste binnenspeeltuin te vinden en ook nog eens met gratis toegang! U vindt ons in Hilvarenbeek, onder de rook van Tilburg op nog geen 15 minuten rijden. Onze binnenspeeltuin biedt voor jong en oud de leukste activiteiten, terwijl u als ouder lekker achterover kunt leunen met een hapje en een drankje. De kinderen eten hun buikje rond in ons kinderrestaurant.

Wat onze binnenspeeltuin Tilburg te bieden heeft

Onze binnenspeeltuin is uitgerust met het thema Jungle, voor de echte klauteraars en ontdekkingsreizigers. Er is een klimwand van maar liefst 6 meter hoog, dus als je hoog genoeg klimt kun je misschien Tilburg nog zien liggen! Ook voor de allerkleinste is er genoeg te doen, zoals lekker gek doen in de ballenbak mét glijbaan en griezelen in ons spookgedeelte. Zelfs een sportgedeelte voor de energieke kindjes is er te vinden in onze binnenspeeltuin.

Kies voor de binnenspeeltuin als uitje vlakbij Tilburg

Natuurlijk hoeft er niet altijd sprake te zijn van een feestje. Want het is ook gewoon hartstikke leuk om op een zaterdag of zondagmiddag bij onze binnenspeeltuin te komen spelen, als u lekker een vrije dag hebt. Onze binnenspeeltuin is geschikt voor kinderen tot ongeveer 8 jaar.