Menu

Op zoek naar een buitenspeeltuin in Tilburg?

Dat kan nog wel eens lastig worden, want waar in een drukke stad als Tilburg vindt u toch een buitenspeeltuin die u werkelijk alles te bieden heeft. Er is altijd wel een obstakel, de parkeergelegenheid, de eetgelegenheid, de ruimte, de eenzijdigheid. Niets van dit alles is een obstakel wanneer u vanuit Tilburg lekker naar Hilvarenbeek bij De Toekomst komt! Ruimte te over, een enerverende buitenspeeltuin mét gratis toegang en ook nog een meer dan voldoende afwisseling in eten waaronder ons kinderrestaurant. Voor de leukste buitenspeeltuin komt u uit Tilburg dus gezellig naar Hilvarenbeek!

Onze buitenspeeltuin voor Tilburg

Onze buitenspeeltuin is in 2010 geheel nieuw aangelegd, dus van oude toestellen en slijtage is hier nooit sprake. Als het weer ons niet teleur stelt, dan is onze buitenspeeltuin (geschikt voor kinderen tot 8 jaar) een garantie voor de leukste middag uit vanuit Tilburg. De kinderen genieten van de buitenspeeltuin, terwijl u in alle rust van het zonnetje geniet en aan een glaasje nipt. De kinderen kunnen zich lekker te buiten gaan in ons kinderrestaurant.

Waarom kiest Tilburg voor onze buitenspeeltuin?

Denkt u aan onze buitenspeeltuin wanneer u een kinderfeestje te organiseren hebt? Of wanneer u om plannen verlegen zit als u een middagje vrij bent? Dan zorgen wij ervoor dat er een heerlijk hapje en drankje voor u klaarstaat en dat de kinderen zich de hele middag zorgeloos vermaken. Onze gratis toegang maakt het u wel heel gemakkelijk.