Menu

Spelen bij hét pannenkoekenhuis voor Tilburg

Pannenkoeken, wie houdt er niet van? Wij in ieder geval en daar willen wij zo veel mogelijk mensen van mee laten genieten! Vlakbij Tilburg is er De Toekomst, waar u kunt genieten van tal van pannenkoeken én veel speelplezier voor de kinderen! Wat is er nu leuker dan een vrije middag of avond te besluiten met een heerlijke pannenkoek bij het gezelligste pannenkoekenhuis van Brabant?

Wat voor pannenkoekenhuis zijn wij voor Tilburg?

Wij bieden de omgeving van Tilburg de gezellige ruimte en ambiance van het dorp Hilvarenbeek, maar ook de leukste speeltuin die is samengevoegd met ons pannenkoekenhuis. Bij ons kunt u kiezen uit vele pannenkoeken en speeltoestellen. Is het weer niet zo heel erg lekker? Dan is onze binnenspeeltuin dat des te meer. Een pannenkoekenhuis op zich is natuurlijk al een feest, maar helemaal als er ook nog eens naar hartenlust gespeeld kan worden. Spelen bij ons pannenkoekenhuis kan zowel binnen als buiten, ideaal toch?

Waarom ons pannenkoekenhuis uniek is voor Tilburg

Ons pannenkoekenhuis heeft naast pannenkoeken, ook nog eens heerlijke snacks en de beste hamburgers. Ook is onze jungle speeltuin te gek om lekker in rond te banjeren, samen met de uitdagende klimwand en ballenbak voelt iedereen zich thuis. En dat alles op nog geen kwartier rijden van Tilburg!