Menu

Lekkere pannenkoeken onder de rook van Tilburg

Zin in pannenkoeken, maar geen zin om te vechten voor een parkeerplaatsje en te weinig ruimte in het drukke Tilburg? Wij zijn het antwoord op uw vraag, want er kan net buiten Tilburg genoten worden van de beste pannenkoeken én de leukste omgeving. In Hilvarenbeek vindt u De Toekomst, waar pannenkoeken en speelplezier naadloos samenkomen. Wij hebben voor uw kleintjes de leukste binnen en buitenspeeltuin en voor u allemaal de lekkerste pannenkoeken!

Wat voor pannenkoeken kan Tilburg bij ons kiezen?

Op onze website ziet u al welke pannenkoeken wij voor u in huis hebben. Maar bent u geen pannenkoekenliefhebber, dan is er geen nood aan de man. Want ook onze cafetaria of ons kinderrestaurant biedt uitkomst. Iedereen kan bij ons terecht om lekker te spelen en te eten, genieten pur sang dus!

Waarom Tilburg naar De Toekomst komt voor pannenkoeken

Naast het feit dat onze pannenkoeken echt om van te dromen zijn, is onze omgeving dat ook nog eens. Want zo kan er bij ons volop gespeeld worden in de binnen en buitenspeeltuin, hebben we kindermenu’s en heerlijke gerechten voor de papa’s en mama’s. Het beste idee voor een dagje uit zijn dus onze pannenkoeken en onze speeltuinen!